Coaching/Begeleiding

Pas op de plaats
Pas op de plaats Praat je wel eens over wat er omgaat in je hart? Of over de zorgen die zwaar op je maag liggen? Hoe lang is het geleden dat je een goed gesprek voerde met je collega, over de 'echte' dingen? En wanneer voerde je eigenlijk een goed gesprek met jezelf? Wordt het niet eens tijd om opnieuw met jezelf in verbinding te komen? Jezelf ver-zekeren.
Als je het besluit neemt een pas op de plaats te maken, om te onderzoeken wat je wilt, en te achterhalen of wat je doet past bij wie je bent, wil ik je daar graag bij ondersteunen. Sta je in je kracht en heb je plezier? Geeft wat je nu doet je de energie die je ervan verwacht? Vandaag, morgen, volgend jaar?

Reis met jezelf
Mijn coachingstraject stel ik voor als reis met jezelf, waarbij ik als gids optreed. Ik nodig je uit buiten gebaande paden te lopen. Met respect en in veilig vertrouwen. Tijdens die reis maak je verbinding met jezelf, je werk en de mensen om je heen. Als je wilt, stappen we uit de normale orde van de kantoorkamer, naar buiten, de natuur in. Om jezelf weer te ontmoeten, op zoek naar wat je graag wilt leren en ontwikkelen. Vaak gaat het erom je eigen krachten te hervinden, jezelf te herpakken. Ik loop graag met je mee, om helder te maken waar je naar op zoek bent, waar de schoen wringt. Ik help je om daar je eigen besluiten in te nemen, weer verbinding met je eigen dna te maken. Dat is het commitment dat je met jezelf aangaat. Niet gemakkelijk, maar wel noodzakelijk.

Eindbestemming:
het punt van weten Tijdens de coaching volgen we jouw ritme. Totdat je zegt: nu ben ik weer verbonden. Ik zal je uitdagen en sterk bevragen en bereik je de eindbestemming, het punt van het weten. Na een tijdje kijken we terug hoe het je vergaan is, of je hebt waargemaakt wat je met jezelf had afgesproken...

Meer informatie
Wil je met me spreken over de mogelijkheden van een coachingstraject, of heb je daar vragen over, neem dan vrijblijvend contact met me op.